Voorgerechten

Soep van de dag                 

Zalmfilet van de chef

Tongrolletjes in de room

Tongrolletjes van de chef

Scampi's in de room

Scampi's in de look

Scampi's van de chef

Escargots op Bourgondische wijze

Garnaalkroketten (huisbereid)

Kaaskroketten (huisbereid)

Duo van kaas– en garnaalkroket 

Hoofdgerechten


VLEES

Côte à l’os (min. 2 pers.) met saus naar keuze

Lamsribbetjes op wijze van de chef

Steak Natuur

Steak Peper/Bearnaise/Champignon

Steak Provençale

Steak Tapuyt

VIS

Zalmfilet van de chef

Tongrolletjes in de room

Tongrolletjes van de chef 

Scampi's in de room

Scampi's in de look

Scampi's van de chef

Gebakken scampi's met tagliatelle 

Nagerechten

Coupe advocaat

Coupe praliné

Coupe vanille

Coupe aardbeien (seizoen)

Coupe van het huis

Coupe junior

Dame blanche met warme chocoladesaus

Sorbet (huisbereid)

Sabayon van het huis (min. 2 pers.)

Warme appel– of kersentaart met ijs